2021-07-14 07:47:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Rég volt már olyan szép a napod, mint amilyennek a mait remélheted

Napi horoszkóp július 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint folytonosan kapkodsz, időhiányban szenvedsz. Talán, ha képes lennél megálljt parancsolni magadnak, és nem folytonosan az akaratodat szeretnéd érvényesíteni, az idő is lelassulna körülötted. Ezt leginkább egy ölelő karban élheted át.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Reggel még nem tűnik túl szerencsésnek az előtted álló nap. Szerencsére, ez a reggeli megérzés délutánra eloszlik, s ha lesznek is kellemetlenségeid, mégis valahogy jóra fordulhat minden ezen a tízmilliószoros, teremtő napon. Mosollyal sok jót elérhetsz, sok rosszat elkerülhetsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Megnyugtató lehet a mai nap: valamit elérsz ma, amire már régóta vágytál. Most egy kicsit sütkérezz az öröm fényében, amit ez a tény ad. Ne kezdd el magad máris frusztrálni az ebből adódó problémákkal. Lassíts, lazíts!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha végre sikerülne ledobnod magadról azt a téves kényszert, hogy másoknak megfelelj, akkor talán végre sikerülhet kibontakoztatnia a saját képességeidet is. A várva várt dicséretet is akkor fogod elnyerni, ha mersz önmagad lenni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma még nehéz napod lehet, de holnaptól, ha ma ügyes vagy, jóra fordulnak a dolgaid. A megoldást ma olyan emberek társaságában találhatod meg, akikkel eddig csak könnyedebb társalgást folytattál. A gondokat gondtalanul oldhatod meg velük.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A külső szemlélők szemében te maga a megtestesült nyugalom vagy. Nem csoda, ha sokan keresnek fel, hogy a véleményedet kikérjék magánügyeikben. Adj tanácsot, de ne sértődjön meg, ha végül nem fogadják meg. Akkor is szeresd azt, aki barát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kicsit elbizonytalanodhatsz ma a jövődet illetően. Úgy érzed, hogy minden harc, küzdelem, amit az utóbbi időben folytatott, elfecsérelt energia csupán. Ez koránt sincs így. Szellemileg is rengeteget fejlődtél. Ez belépő a jövőhöz. Koncentrálj a jóra, ma tízmilliószoros nap van!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma végre minden a terveid szerint alakul. Felhőtlen hangulatba kerülsz, és ez a záloga annak, hogy az életedet újra beindulni lásd. Az energiák ma szabadon áramolnak, sokkal többet elintézhetsz egy nap alatt, mint az utóbbi egy hónapban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemetlen helyzetbe hozhat egy barátod, mert olyat kér tőled, amit nem, vagy csak nehezen tudsz teljesíteni. Nem könnyű nemet mondani, de egyszer ezt is meg kell tanulni. És a barátodnak is azt, hogy nem kaphat meg mindent.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelem ma nehéz helyzetbe sodorhat. Egy választás elé kerülhetsz, és az érvek és ellenérvek hálójában nem könnyű a döntés. A racionalitás itt nem is segíthet, csak a megérzéseidre támaszkodhatsz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rég volt már olyan szép a napod, mint amilyennek a mait remélheted. Az energiáid is visszatértek, és ez talán annak is köszönhető, hogy ismét több időt tartózkodsz a szabadban, a napon. A humorod is visszatér, mindenkit megnevettetsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma végre ismét előtérbe kerülhet a romantikus éned, és ez örömmel tölti el a szíved, akár flört, akár komoly a dolog. A lényeg, hogy megadd a módját. A körülmények nagyon fontosak!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: